Na podzim se na knižních pultech objevila kuchařka Christine Eggerové Vánoce ve skle. Můžete díky ní zpestřit sváteční stůl, ale i se postarat o výborné jedlé dárky.
Autorka kuchařku rozdělila do několika kapitol. Hned začátek je věnován praktickým radám a tipům do kuchyně. Potom následují Základní rady a nápady na zdobení, Teplé dezerty ve skle, Koláče ve skle, Studené dezerty ve skle, Dárky ve skle a na konci knihy je rejstřík.
U každého receptu nechybí počet a velikost sklenic a tip plný zajímavých doplňujících informací. A fotografie. To je kapitola sama pro sebe, protože recepty jsou tak skvěle vyfoceny, že se sliny sbíhají už při listování. Připravit si můžete ovocné ragú, pyré, ale i Lískooříškový suchar. Vyloženě lákavě vypadá Cookie nákyp s vanilkovým parfaitem. Mezi koláči vyniká Brownies. Na sváteční tabuli se skvěle hodí Perníkové Tiramisu, Jablečný štrůdl ve skle nebo třeba Espreso krém s mascarpone. No a Citronový krém s borůvkami vyloženě nutí chuťové buňky k pořádnému tanci.
Christine Eggerová vytvořila nejen skvělou kuchařku pro předvánoční čas, ale zároveň také studnici plnou inspirace na lahodné dárky. A jak víme, ty jedlé a zároveň vlastnoručně vytvořené potěší úplně nejvíc.